Veleprodaja

Veleprodajna ponuda rakija, likera, maslinovih ulja, vina, meda...

istarske-rakije

Naši partneri su dio naše priče kojoj dajemo posebno mjesto. Naši partneri prepoznali su našu kvalitetu i trud, te smo zajedničkim idejama realizirali uspješnu suradnju koja traje već godinama. Zahvaljujući našim partnerima koji se nalaze po cijeloj Hrvatskoj, od Istre, Poreča, Motovuna, Vrsara, Jama Baredine - Nova Vas, Rovinja, Pule, Vrsara, Motovuna, pa od Rijeke, Opatije, Krka, Rogoznice, Korčule, Raba, pa do Zagreba...

Ovo mjesto smo posvetili baš vama, zato dragi partneri slobodno nam šaljite i dalje kritike i pohvale te nove ideje i zahtjeve koje traže vaši svakodnevni kupci.

Ako imate vinoteku, enoteku, restoran ili hotel, a želite imati posebnu ponudu rakija i likera slobodno nas kontaktirajte kako bismo dogovorili suradnju i prikladne uvjete suradnje koji odgovaraju vama. Sve rakije i likeri iz naše ponude jesu iz vlastite proizvodnje, kontaktirajte nas kako biste dobili proizvode iz prve ruke.

Za vinoteke, enoteke, prodavaonice i suvenirnice naši proizvodi su posebno osmišljeni, te je dio asortimana prikladno deklariran sa visećom deklaracijom koja nosi znamenitost kraja u kojem je boca rakije kupljena.

Za svaki grad ili mjesto imamo personalizirane deklaracije, tako da vaši gosti ponesu suvenir za najdraže, kako se kaže „mokri suvenir“. Na vaš zahtjev besplatno izrađujemo prikladan plakat koji reklamira rakije i likere upravo u vašem objektu.

Za ugostitelje koji imaju rakijarnicu, caffe-bar, restoran ili hotel imamo posebnu ponudu rakija i likera u pakiranjima od 1L te izrađenu kartu rakija i likera kako bi se gost mogao upoznati sa ovim posebnim proizvodima. Karta rakija prikladno je dizajnirana u istarskom duhu sa simbolima Istre te je izrađena dvojezično zbog velikog interesa inozemnih gostiju, turista koji posjećuju lijepu našu. U ponudi imamo 21 vrstu rakija i likera po povoljnijim cijenama direktno od proizvođača.

rakhia-bar

Za tvrtke, firme, obrte, agencije, znanstveno-stručne konferencije ili svatove pripremamo prikladne poklone - personalizirane viseće deklaracije za svaku bocu koje su ujedno nezamjenjive uspomene. Također, povodom božičnih i novogodišnjih blagdana imamo u ponudi široki paket mogućnosti kreiranja poslovnih poklon paketa sa rakijama, likerima, maslinovim uljima i sl.

Na temelju vaših želja, budžeta kreiramo najbolju ponudu koju možete dobiti na tržištu direktno od proizvođača.

Zatražite ponudu već danas...