Proizvodi

Morska sol sa začinima - SALMARE

Mediteran - Salmare

Prirodna gruba ekološka morska sol dobivena iz Jadranskog mora prirodnim putem uz pomoć sunca te ručno brana upravo za Vas. Istarska domaća kuhinja poznata je po cijelom svijetu. Jedna od tajni istarske kuhinje jesu upravo kvalitetna sol i balans kvalitetnih začina koji jelima daju posebnu notu. Upravo je tako nastala sol sa začinskim biljem pod imenom SALMARE MEDITERAN. U ovoj kombinaciji odabrano je deset vrsta začina izbalansiranih sa morskom soli, što sve zajedno čini rapsodiju koja vaše jela pretvara u istinske specijalitete.

Mješavinu Mediteran preporučuje se gotovo za sva jela a posebno za razne umake, salse, povrće, mesa a posebno ribu. Sastav soli sa začinskim biljem Mediteran sadrži: grubu morsku sol, ružmarin, origano, primorski vrijesak, peršin, mažuran, bosiljak, češnjak, kadulja, majčina dušica, chili paprika.

Mediteran morska sol sa začinskim biljem dostupna je u različitoj ambalaži. Pakira se u teglicu od 250g, prigodna staklena ambalaža od 120g i od 60g te u mlinac od 100g koji je ponovno punjiv. Nakon što potrošite morsku sol sa začinskim biljem možete ponovno napuniti mlinac.

59.00 Kn 41.30 Kn Akcija 30% Vaš Utisak
Težina 550.00 grama

Vaš utisak...

Kako bi naši proizvodi postigli još veću kvalitetu, molimo vas da ostavite svoj iskreni dojam.

Ocjenom od jedan do pet ocijenite naš proizvod.